Krylbo IF

Referat: Horndals IF - Krylbo IF

Horndal IF - Krylbo IF 3-0 (2-0)

Vilken skillnad mot förra matchen!
Idag vann vi en fullt rättvis seger med hela 3-0 efter att ha varit det bättre laget matchen igenom.

Vi låg rätt i våra positioner över hela planen, vi hade inställning och var oftast först på bollarna, vi hade ett lugn oavsett om det handlade om med eller utan boll, vi läste spelet och täckte ytor på ett föredömligt sätt. Press och understöd funkade klockrent. Nu snackade vi bra och styrde varandra exemplariskt både i anfall och försvar.

En lagseger fullt ut helt enkelt.

1-0 gjorde Milad Sarwari efter 19 minuters spel. Robin Strandberg slog ett inlägg från vänsterkanten in i straffområdet som Milad tog ner och satte i nät på två tillslag.
2-0 satte Gustav Wäster psykologiskt fördelaktigt för oss i den första halvlekens sista spark (45:00 på klockan). Johan Eklind slog en lång frispark in i straffområdet som Gustav påpassligt tryckte i mål efter att bollen hamnade i närheten av hans fötter.
3-0 gjorde Ali Ahmadi i 58:e minuten på eget bevåg inne i straffområdet. Fin dribbling för att sedan sätta bollen i mål efter ett skott med vänsterdojan.

Hoppas och tror på att vi kan spela lika bra i de två återstående matcherna för säsongen!